Вирішили зробити реконструкцію старого будинку, але не можемо знайти фахівців для проекту. Як вибрати надійну студію архітектурного дизайну? Шукаємо професіоналів з досвідом.
Оновлення дизайну
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22024-10-03 14:02:32
Коли я вперше почала мріяти про власний будинок, уявлення про нього з’явилося у формі витончених архітектурних ліній і вишуканих деталей. Я знала, що хочу щось особливе, і тому звернулася до архітектурної студії MAKHNO. Їхній дизайн будинку із елементами арабської архітектури Pearl house одразу ж привернув мою увагу. Кожен елемент дизайну відображав арабську архітектуру, яка мене завжди вражала. Вони вміло поєднали традиційні мотиви з сучасними технологіями. Це створило атмосферу, в якій я хотіла б жити. Я абсолютно впевнена, що обрала правильних людей для реалізації своєї мрії.
Поделиться32024-10-14 15:19:32
Я себе заказывала дизайн проект интерьера https://velemstroy.com/price цена в компании Велемстрой, именно там есть специалисты . которые могут все сделать очень профессионально и быстро. Я осталась довольна результатом их работы полностью, они действительно профессионалы и могут помочь с ремонтом каждому. Дизайн разрабатывается индивидуально исходя из особенностей помещения и ваших пожеланий.